Fruhshoppen Toernooi 2015 groot succes

Maandag, 12 januari, 2015

Na paar jaar afwezigheid, was het dan eindelijk zo ver, het Fruhshoppen Toernooi voor senioren vond weer plaats bij Victoria '28.

Als opwarmer stond er bij binnenkomst een  kop koffie en krentenwegge klaar. Druppelsgewijs kwamen de 11 teams kletsnat binnen door een flinke bui die boven Enschede Zuid hing. Elf inderdaad, want 1 team was te laat door een kleding probleempje waardoor het toernooi een heuse inhaalwedstrijd kreeg. De bui en de inhaalwedstrijd waren de enige ‘incidenten’ van dit sportief verlopen toernooi. De 12 teams waren verdeeld over 2 poules van 6 teams. De nummers 1 van beide poules speelden de finale, de nummers 2 om de 3e/4e plaats.

De Enschedese Boys zon. 3 en Phenix 35+ streden om de 3e/4e plaats en deze strijd werd uiteindelijk gewonnen door de buren, de Enschedese Boys. De finale tussen Victoria ’28 “oud” en Sportclub Enschede werd uiteindelijk beslist door een zinderende penaltyreeks en gewonnen door Victoria zon. 2 ‘oud’.

DSC_8894DSC_8887

Het feest ging binnen langzaam van start en de (vloeibare) prijzen werden uitgereikt. De nummer 1 kreeg 5 liter bier, de nummer 2 kreeg 3 liter bier en de nummer 3 kreeg een pitcher bier.DSC_8928

Ook was er nog een troostprijs, een beetje vaste prik voor de dames 1 van Victoria ’28, die toch altijd maar ondanks het vele verliezen, acte de présence geven. Daarom kregen ze als extra, naast een pitcher Ranja, een heuse Rode lantaarn kado. Dames, jullie zijn toppers!

djmarc gert valkTerwijl Victoria ’28 1 en Avanti Wilskracht 1 buiten van start ging  en men zich binnen te goed deed aan de snert en aan de snacks (een goede bodem is belangrijk) draaide DJ Marc het volume harder en draaide de ene naar de andere meezinger. Samen met zanger Gert Valk werd het een heus feest. Mede door het rijkelijk getapte bier werden de stembanden losser waardoor er luidkeels werd meegezongen en meegehost. Kortom het was een geslaagd toernooi annex feest.

Mede daarom willen wij alle teams bedanken, maar zeker ook alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Bekijk hier de foto’s: Foto’s Fruhshoppen Toernooi 2015

Bedankt!!

De Organisatie Fruhshoppen Toernooi