Finale nacompetitie Victoria ’28 B1

Maandag, 2 juni, 2014

Afgelopen zaterdag heeft Victoria '28 B1 de finale bereikt van de nacompetitie door de overwinning op FC Winterswijk B1.

De thuiswedstrijd werd nog moeizaam gelijkgespeeld. Na een achterstand van 0-1 werd er uiteindelijk gelijkgespeeld met 1-1.

De uitwedstrijd was totaal anders. In de beginfase had FC Winterswijk nog de overhand, vooral door stilstaande situaties, maar gaande weg de eerste helft nam Victoria ’28 het heft in eigen handen. Door goed combinatievoetbal werd er in de blessuretijd gescoord door Toni.

Na rust moest FC Winterswijk komen, maar wist geen vuist te maken. Na 49 minuten spelen kreeg Victoria’28 een vrije trap op zo’n 20 meter van het doel. Pascal ging achter de bal staan en trapte de bal feilloos achter de keeper, 0-2. Hierna kon Victoria ’28 de wedstrijd uitspelen. FC Winterswijk probeerde het nog wel, maar na 58 minuten spelen ging weer Pascal alleen op de keeper af en schoof de bal langs zijn linkerzijde, de 0-3.

Hierna kreeg FC Winterswijk een aantal mogelijkheden door slordig spel en vermoeidheid van Victoria ’28. In de 76e minuut scoorde men dan ook de 1-3, maar dit was niet genoeg om de wedstrijd te beslissen.

Victoria ’28 is de verdiende winnaar over de twee wedstrijden en mag dan ook aanstaande zaterdag 7 juni aantreden tegen SDC ’12 B1. Deze wedstrijd word om 11.00 uur gespeeld op het sportcomplex van Berghuizen, aan de Schapendijk 37 te Oldenzaal.

Mannen, heel veel succes!