Even voorstellen: Sponsor Kilic Holding

Zaterdag, 5 april, 2014

Kılıç Holding is een jong, dynamisch en energiek onderneming waarvan de specialisatie Letselschade en Zorg. De mens staat centraal bij Kılıç, vanuit het pand aan de Kuipersdijk 346 te Enschede opererende onderneming specialiseerde zich op vakgebied. Samen met haar jonge deskundigen en specialisten streeft Kılıç naar de juiste balans tussen vraag en behoefte van de mens. Alle zorg en deskundigheid onder 1 dak!

Kilic 10

 Revalidatiezwembad ( wordt gerealiseerd in 2014 ):

Kilic 9

 

Kılıç Letselschade:
Kılıç Letselschade is met haar deskundigen de juridische dienstverlener binnen de letselschadebranche. Onze letselschadespecialisten behartigen de belangen van uitsluitend slachtoffers die door toedoen van een ander letsel hebben opgelopen. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, arbeidsongeval, medische fout of ander ( privé ) ongeval.
Kılıç Letselschade is een gerenommeerde letselschadebureau en behartigt al meer dan 7 jaar de belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen.
Het gehele traject van het vaststellen van de aansprakelijkheid tot het afwikkelen van de schade is in vertrouwde handen.
Kılıç Letselschade is een vertrouwd aanspreekpunt dat alle kennis en deskundigheid in huis heeft en ervoor zorgt dat het slachtoffer schadevergoeding ontvangt waar het slachtoffer echt recht op heeft.

Team Twente Jeugdzorg:
Onze afdeling jeugdzorg is per 01.03.2014 van start gegaan!
Kılıç Zorgkantoor is een toonaangevend kantoor en richt zich op dit moment op persoonlijke verzorging, individuele- en groepsbegeleiding en niet te vergeten dagbesteding. Per 01.03.2014 hebben wij een nieuwe afdeling erbij, namelijk ‘Team Twente Jeugdzorg’. Wij richten ons op jongeren die intensief begeleid willen/moeten worden en/of begeleid willen wonen. Kılıç Holding ( moeder bedrijf ) zorgt uiteraard voor een woning.

Team Twente Jeugdzorg biedt naast dagbesteding, begeleid wonen aan jongeren vanaf 18 jaar tm 23 jaar. Hierbij geldt het aanbod voor jongeren die te kampen hebben met verstandelijke beperking, psychiatrische problemen of met een stoornis autistisch spectrum.

Team Twente Jeugdzorg stelt woningen in en in de omgeving van Enschede beschikbaar. Er bestaat de mogelijk om in een groep te wonen, maar individueel wonen is uiteraard ook een optie. Vervolgens biedt Team Twente Jeugdzorg verschillende vormen van ondersteuning aan. Dit kan variëren van het geven van kamertraining in groepen (begeleiding bij overgangsfase van thuis wonen naar zelfstandig wonen) Het begeleid wonen heeft niet tot doelstelling dat er gewerkt wordt aan de realisatie van zelfstandig wonen. In samenwerking met een vaste begeleider wordt een plan opgesteld voor het soort zorg dat er nodig is/wordt gewenst evenals de indeling/tijdstippen waarop.

Aandacht, betrokkenheid en maatwerk zijn de pijlers voor de zorgverlening. De begeleiders van Team Twente Jeugdzorg bezoeken de jongeren in de huiselijke omgeving om te kijken hoe het met de jongeren gaat en of er (specifieke) ondersteuning nodig/gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij de dagelijkse boodschappen, het opruimen en schoonmaken van de woning en het op orde krijgen van de administratie en de financiën.

Uiteraard is er 24 uur bereikbaarheid voor ongeplande ondersteuning gegarandeerd middels telefoon, internet, maar ook alarmering.

Onze eigen thuiszorgmedewerkers kunnen de huishoudelijke taken aanpakken en de persoonlijke verzorgers kunnen samen met de begeleiders de jongeren intensief ondersteuning bieden. Verplegers en 24 uur – zorg medewerkers staan paraat en hebben een call-in apparaat bij zich, dit is een apparaat waarmee de jongeren 24 uur de mogelijkheid hebben de medewerkers te bellen en/of op te roepen.

Kılıç Letselschade, maar ook Kılıç Zorgkantoor zijn erkende leerbedrijven en zijn onderdelen van Kılıç Holding. De leermeesters zetten zich in voor de jongeren op vbo/mbo niveau. De jongeren die graag een studie willen oppakken kunnen intensief begeleid worden en de stageplekken zullen binnen ons bedrijf beschikbaar worden gesteld.

Per 01.03.2014 hebben wij de eerste kamers ( woningen ) beschikbaar. In overleg met diverse makelaarskantoren zullen wij diverse appartementen complexen beschikbaar stellen voor de hulpbehoevende.

Uiteraard zijn wij bereid om een afspraak in te plannen, zodat wij onze diensten en deskundigheid mondeling kunnen toelichten. Op korte termijn liggen ook de plannen klaar voor straatcoaching. Dit in samenwerking met o.a. De Tender, Humanitas, Jeugddetentie, Reclassering en de Gemeente.

Ons bedrijf vindt u aan de Kuipersdijk 346 te Enschede ( tegenover “Aquadrome” zwembad ). De eerste jongeren hebben zich inmiddels gemeld en de vraag-aanbod besproken. De begeleiding van jongeren zullen wij per 01.03.2014 starten en nodigen u uit om de wachtlijst voor jongeren in te korten door onze jongeren door te verwijzen naar Team Twente Jeugdzorg. De intake zal plaatsvinden aan de Kuipersdijk 346 door mevrouw M. van Douveren (SPW/SPH) / jongerenbegeleidster.

Kılıç Zorgkantoor:
Een onderdeel van Kılıç Holding. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, begeleiding individueel en groep, verpleging.
Een belangrijk onderdeel van Kılıç Holding, want of het nu de slachtoffers van ongevallen zijn of cliënten met psychiatrische aandoening die zelfstandig willen wonen. Thuiszorg is de manier om mensen met gezondheidsklachten te ondersteunen in het proces “herstel “.
De diensten van de afdeling thuiszorg worden ingezet om uw herstel te bevorderen en kan men niet spreken van een luxe. Het gaat dan uitsluitend om u weer zover te krijgen dat u uw eigen huishoudelijke taken weer kunt oppakken. Zelf schoonmaken, douchen, haren kammen, nagels knippen, scheren tot steunkousen aantrekken. In uitzonderingsgevallen zal men niet meer in staat zijn om de huishoudelijke taken op te pakken, dit door ernstige aandoeningen. Kılıç Zorgkantoor neemt dan alle taken uit handen van de cliënt en biedt haar diensten aan zolang het nodig is.

Kilic 8

Onze praktijk:
Welkom in onze praktijkruimte aan de Kuipersdijk 346 te Enschede, “Fysio Team Kılıç”. Wij werken in een multidisciplinair samenwerkingsverband met huisartsen, bekkenfysiotherapeuten, bedrijfsartsen, diëtisten, psychologen, podologen, maatschappelijk werkers en medische specialisten. Als onderdeel van Kılıç Holding biedt Fysio Team Kılıç betrouwbare zorg- en dienstverlening aan. Bij cliënten van niet westerse afkomst kan dit in eigen taal en cultuur per geval opgelost worden. Onze medewerkers van het team hebben een afgeronde HBO of Academische/ Master opleiding met brede taal- en cultuurkennis. Een sport en fitness zaal van 400 m2.
Ook is “Fysio Team Kılıç” te vinden bij VV Victoria ’28, in het clubgebouw. In samenwerking met de voetbalclub, wijk wesselerbrink te Enschede en de Gemeente zullen wij onze diensten aanbieden voor sporters en de wijkbewoners.

Kilic 7

Praktijk VV Victoria ‘28

Kilic 3Kilic 1

Naast de algemene fysiotherapie is de praktijk gespecialiseerd in:
– Manuele therapie
– Sportfysiotherapie
– Oedeemtherapie
– Arbeidsfysiotherapie
– Bewegingstherapie
– Psychosomatische Fysiotherapie
– Dry Needling
– Echografie
– Accupuntuur
– Bekkentherapie
– Origene therapie
– N.D.T. Bobath, kinder bewegings- en houdingstherapie
– Medical Taping
Kilic 5 Kilic 6

 

Hoe fit bent u?
Ja, dat is een goede vraag. We hebben de neiging om daar onze eigen normen aan te verbinden. Een beetje moe aan het einde van de dag of gestrest zijn is voor de meeste mensen bijna normaal. Vaak pas als we in de gevarenzone belanden van de hart- en vaatziekten, bloeddruk en cholesterol gaan we er serieus over nadenken.
Sinds kort hebben wij een deskundige “personaltrainer” binnen ons team. Een persoon die de fitheidscan kan uitvoeren om uw fitheid in kaart te brengen en een persoonlijk advies kan geven op het gebied van bewegen en gezondheid.
Ja, bewegen dat is waar het ons om gaat!
Het is dé manier om u goed te voelen, gemakkelijker te kunnen ontspannen en beter bestand te zijn tegen stress en diverse klachten. Bovendien blijven uw botten sterker en de spijsvertering werkt beter. Het werkt dus aan twee kanten. Preventief voor allerlei ziekten en uw vitaliteit vaart er wel bij.

Wat is de fysiofitheidscan?
De scan bestaat uit 7 stappen waarin alle onderdelen die te maken hebben met uw persoonlijke fitheid:

1) Vragenlijst
2) Conditie
3) Kracht
4) Lenigheid
5) Coördinatie
6) Huidplooimeting
7) Uitslag

U heeft de uitslag en wat nu?
Binnen ons pand hebben wij een uitgebreide training- en revalidatieruimte waar onze deskundigen u kunnen begeleiden met de nodige trainingsprogramma’s voor een optimaal fitheid en vermindering lichamelijke tekorten.

Bestuur Kılıç Holding

Kilic 2