Even voorstellen: Martijn Koop

Vrijdag, 5 november, 2021

In de nieuwe rubriek 'Even voorstellen', introduceren wij onze medewerkers en vrijwilligers, zodat je één voor één kennis kunt maken met degenen die elke keer weer klaar staan om ons sportpark draaiende te houden. Vandaag Martijn Koop, Ontmoetingsclustermanager.

Functie

Ontmoetingsclustermanager

Verstand van

Thuis@, Alles wat met de club te maken heeft dat niet over voetbaltechnische zaken gaat.

Wat betekent dat in de dagelijks praktijk?

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de club, van 0:80 tot 0:00 uur. En dan juist alles behalve voetbaltechnische zaken. Daarvoor moet je bij de technische commissie zijn.  

Ik ga bijvoorbeeld over de sociale projecten, zoals oa Thuis@. Dat project heb ik opgezet. Vijf dagen in de week worden hier na schooltijd kinderen opgevangen, die niet gewoon thuis kunnen zijn. Samen met de begeleiders doen ze tal van activiteiten op het park zelf, maar ook er buiten.

Onze vereniging is een Ontmoetingspark. Dat betekent dat wij ons naast het voetbal inzetten voor onze omgeving. We ontvangen en begeleiden stagiaires en we hebben bijvoorbeeld contacten met het Noaberschap Helmerhoek, de gemeente, hulpverleners, wijk- en jongerenwerkers, het ROC etc. 

Voor welke vragen kunnen mensen bij jou terecht?

Elke vraag is welkom!

Wat is je band met Victoria ’28?

Via netwerkgesprekken ben ik in contact gekomen met Victoria’28 en ben alweer 2,5 jaar verbonden met de club. Dan bouw je vanzelf een band op naarmate je meer mensen leert kennen en onderdeel bent van het gedachtengoed. Ik vind het mooi om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor de club en ben daar graag onderdeel van.

Nog iets over jezelf?

Ik houd van uitdagingen! Geen vraag is me te gek. Ik geloof niet dat iets niet kan, het is alleen nog niet eerder gedaan.