Even voorstellen (5): Kevin Renskers

Maandag, 21 februari, 2022

In de nieuwe rubriek 'Even voorstellen', introduceren wij onze medewerkers en vrijwilligers, zodat je één voor één kennis kunt maken met degenen die elke keer weer klaar staan om ons sportpark draaiende te houden. Vandaag Kevin Renskers, Trainer JO19

Functie

Trainer JO19-1

Verstand van

JO19, Inschrijvingen en trainingen geven

Wat betekent dat in de dagelijks praktijk?

Ik ben trainer van de JO19-1. Daarnaast help ik Martin bij de voetbalschool en assisteer ik bij het eerste elftal. En ik doe ook allerlei hand- en spandiensten op de club.

Voor welke vragen kunnen mensen bij jou terecht?

Voor alle voetbaltechnische vragen die met JO19 te maken hebben. Dat geldt voor de spelers, ouders en trainers. Maar als er vragen zijn over inschrijven, kun je ook bij mij terecht. Ik help andere trainers ook graag als ze vragen hebben over het geven van trainingen, nieuwe oefeningen en ga zo maar door.

Wat is je band met Victoria ’28?

Ik ben ongeveer 9 jaar trainer bij Victoria. Ik speelde vroeger zelf bij Enschedese Boys en ik was daar ook trainer. Tot de huidige trainer van het eerste (Jules Navis *red) me vroeg om bij Victoria te komen. In mijn eerste jaar hebben we toen samen de JO19-1 gedaan. Daarna ben ik vier jaar trainer van de JO17-1 geweest en nu alweer voor het vierde jaar trainer van JO19-1.