Even voorstellen…..(2)

Woensdag, 29 juni, 2016

Elk seizoen krijgt een voetbalclub te maken met het komen en gaan van spelers. Deze zomerstop introduceren wij de nieuwe spelers van de selectie. Een van deze spelers stelt zich vandaag aan u voor: middenvelder Jeffrey te Selle

Stel je even voor?
Ik ben Jeffrey te Selle, 27 jaar en sinds 6 jaar woonzaam in Enschede. Ik ben geboren en getogen in Winterswijk en voor mijn werk naar Enschede gekomen. Na 5 jaar gewerkt te hebben in een fitnesscentrum als onder andere trainer, frontdesk medewerker, spinning instructeur en coördinator van de fitness heb ik in april dit jaar een switch gemaakt. Ik heb de sportschool achter me gelaten en ben motormakelaar geworden.
12540874_811621712275165_4699399557610994514_n
Waar ben je begonnen en waar heb je allemaal gevoetbald?
Ik heb qua veldvoetbal maar bij 1 club gezeten. Het begon bij vv Ratum in de jeugd en in 2002 die club is gefuseerd als FC Trias. Daar ben ik dus verder gegaan en uiteindelijk ook in de senioren gespeeld. Na enkele jaren in het 1e elftal kreeg ik veel te maken met hamstring blessures en heb er toen voor gekozen om te stoppen. Ik heb toen even niets met voetbal gedaan maar ben gaan ijshockeyen. Toch begon het voetbal weer te kriebelen en ben toen begonnen bij een vrienden team. Maar omdat ik ondertussen al in Enschede woonde en in Winterswijk voetbalde heb ik in 2015 besloten daar te stoppen. Ik ben toen gaan zaalvoetballen in een vrienden team. Echter miste ik de uitdaging en omdat ik al enige tijd geen last meer had van die hamstring blessure ben ik nu bij Victoria ’28 om de draad qua voetbal weer op te pakken.
 
Wat ben je zelf voor een voetballer?
Mijn kwaliteiten vind ik moeilijk om te zeggen omdat ik al even niet meer op echt niveau gevoetbald heb. Ik ben 2-benig en kan daardoor zowel links als recht als in het midden goed uit de voeten. Mijn voorkeur gaat uit naar het middenveld, maar heb in het verleden zowel achterin als voorin gespeeld.
 
Wat heb je mogen bereiken in het voetbal? Een kampioenschap misschien?
In een 1e elftal heb in helaas nog niet veel kampioenschappen of beker zeges mogen mee maken. Wel ben ik in de afgelopen 3 jaar dat ik in vrienden teams ben gaan voetballen 2x kampioen mogen worden. Eerst op het veld en vorig jaar in de zaal. Ik hoop dan ook dat dit zich voortzet en volgend jaar met Victoria ’28 kampioen te worden.
 
Wat weet je van Victoria ’28?
Eerlijk gezegd weet ik niet zo heel veel van Victoria ’28. Ik heb het eind van het seizoen al mee mogen trainen en heb gemerkt dat er een gemoedelijke sfeer hangt in de club. Dit spreekt mij erg aan.
Ik ben in contact gekomen met Victoria ’28 omdat mijn oud collega/vriend, Jafeth hier ook zou gaan voetballen. Tijdens het werk hadden we het er regelmatig over en we spelen ook samen in de zaal. Hij vond het een goed idee om Arjan (Smoors) eens te polsen of ze iemand zoals mij konden gebruiken bij Victoria ’28. Na aanleiding daarvan ben ik op gesprek gegaan met zowel Arjan als Remco (de trainer) en nu ben ik dus lid.
 
Wat wil je bereiken als speler met Victoria ’28?
Zoals ik al eerder schreef hoop ik de reeks van kampioenschappen in de afgelopen 3 jaar door te kunnen zetten en ook met Victoria ’28 1 kampioen te worden dit jaar.