Even voorstellen (2): Martin Bennink

Dinsdag, 16 november, 2021

In de nieuwe rubriek 'Even voorstellen', introduceren wij onze medewerkers en vrijwilligers, zodat je één voor één kennis kunt maken met degenen die elke keer weer klaar staan om ons sportpark draaiende te houden. Vandaag Martin Bennink, Technische Commissie & Managementteam.

Functie

Technische Commissie & Managementteam

Verstand van

Voetbaltechnisch Beleidsplan en Kleding

Wat betekent dat in de dagelijks praktijk?

Sinds augustus 2021 vormen Tim Somberg en ik samen de technische commissie. Wij gaan over alles dat met voetbal te maken heeft, zoals teamindelingen, de ontwikkelingsplannen voor de jeugd en voor de kwaliteit van al het voetbal binnen Victoria. Wij zijn er voor iedereen van mini’s tot ouders en van trainers tot het bestuur.

Ik ben ook onderdeel van het Managementteam. Dat bestaat uit Gerard, Eugene, Evelijne, Martijn en mijzelf. Kortom het bestuur van de vereniging aangevuld met mijzelf voor alle voetbalzaken en Martijn voor de organisatie van al het andere. 

Samen met Ria van Rooij verzorg ik bovendien de kleding.

Voor welke vragen kunnen mensen bij jou terecht?

Elke vraag. Gekke vragen bestaan niet. Maar op domme vragen, geef ik wel domme antwoorden. 

Even serieus: ik ben er voor iedereen met een vraag over voetbaltechnische zaken. Maar wel op een gepast tijdstip! Midden in de nacht slaap ik gewoon.

Wat is je band met Victoria ’28?

Dit is mijn tweede seizoen in de technische commissie. Vorig seizoen deed ik dat alleen. Sinds augustus doe ik het met Tim Somberg samen. 

Maar ik ben al lang bekend bij de club. Als negenjarig jongetje ben ik hier gaan voetballen. Pas toen ik 34 jaar was, ben ik weggegaan. Jaren later ben ik teruggekomen om in het 35+ team te voetballen. Toen heeft het bestuur me gevraagd om te helpen. Ze wilden de club naar een hoger niveau tillen en meer structuur geven. Ik wil de club graag helpen. Voetbal is mijn hobby en er is genoeg te doen.

Nog iets over jezelf?

Humor is voor mij de zuurstof voor het leven!

Kijk hier voor meer informatie over het Voetbaltechnisch Beleidsplan