Enschedese Boys en Victoria ’28 starten nieuw beweegaanbod!

Dinsdag, 26 augustus, 2014

v.v Victoria ’28 en s.v. de Enschedese Boys gaan samen met de Vitale Sportvereniging een nieuw activiteitenaanbod opstarten. Deze activiteiten zijn voor iedereen die graag nog actief is, op zijn eigen niveau, en waar gezelligheid en samenkomen voorop staat.

Beide verenigingen willen graag meer betekenen voor haar niet spelende leden en buurtbewoners. Daarom starten zij met een nieuw activiteitenaanbod. Deze hebben als insteek het ontmoeten van elkaar, samen actief zijn en leuke momenten beleven.

Activiteiten die op de planning staan zijn onder andere: wandelen, fietsen, (wandel)voetbal, jeu de boules, footgolf, etc. Hierbij moet vermeld worden dat wij openstaan voor nieuwe ideeën. Dus geef ook vooral uw eigen wensen door.

Op 30 augustus organiseren de verenigingen een inloopmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de kantine van de Enschedese Boys. Tijdens deze inloopmiddag kunt u vragen stellen en meer kennis nemen van de activiteiten. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn maar wel mee willen doen neem dan contact op met Kevin Tuin: kevin@vitalesportvereniging.nl