Eindresultaat Grote Clubactie 2014 tegenvallend ondanks topverkopers

Maandag, 12 januari, 2015

De eindstand van de Grote Clubactie 2014 is bekend. Uiteindelijk heeft de actie, waaraan Victoria in het najaar van 2014 heeft deelgenomen, € 1671,15 opgebracht. Dit bedrag wordt zoals aangekondigd gebruikt voor de aanschaf van nieuwe voetbalmaterialen.

Omdat het streven was om minimaal € 2500 te verdienen voor de club was het resultaat ietwat tegenvallend, hetgeen vooral wordt veroorzaakt doordat maar 73 van de 250 pupillen loten hebben verkocht. Dat valt erg tegen omdat (hoofd)leiders via mailings, internet, posters in de kantine en brieven nadrukkelijk zijn gevraagd om de kinderen te enthousiasmeren. Blijkbaar is daar toch wat anders voor nodig.

Gelukkig zijn 73 kinderen wel op pad geweest, namens Victoria ’28 willen wij hun, de ouders en de leiders hartelijk bedanken voor hun inzet! Op de nieuwjaarsreceptie zijn de 4 topverkopers in het zonnetje gezet:

– Gedeeld 3e met allebei 21 verkochte loten waren Alain Smoors en Daan Prijs, beiden hebben daarvoor een Brazuca-bal gewonnen.
– De op een na beste verkoper was Cas van Dijk met maar liefst 25 verkochte loten. Hij gaat samen met iemand anders naar de wedstrijd FC Twente-Vitesse.
– Maar de absolute TOPPER dit jaar was Carmen Mönnink die maar liefst 40 loten heeft verkocht!! Zij mag volledig verdiend met 3 andere personen naar pretperk Walibi.

Carmen Mönnink

Carmen Mönnink

Cas van Dijk

Cas van Dijk

Alain Smoors en Daan Prijs

Alain Smoors en Daan Prijs

Hopelijk hebben deze topverkopers de toon gezet voor de komende jaren en gaat de opbrengst stapsgewijs omhoog.

Namens de activiteitencommissie,

Edwin Prijs