Deniz Sabit nieuwe hoofdtrainer Victoria’28

Vrijdag, 21 juni, 2024

Deniz Sabit nieuwe hoofdtrainer komend seizoen bij Victoria'28.

Met trots presenteren wij Deniz Sabit onze nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen.
Met Deniz Sabit halen wij een ervaren trainer binnen. Samen met Deniz verwachten wij de weg naar boven weer terug te vinden.

Wij wensen Deniz heel veel succes komend seizoen!

Lees onderstaand het interview met Deniz.

Wie is Deniz Sabit?

Mijn naam is Deniz Sabit, 42 jaar oud en vader van een prachtige dochter van 12 jaar. Sinds 2008 woonachtend in Hengelo. Een groot deel van mijn leven gewerkt als Project Manager (internationaal) in de olie en gas bij Siemens NV. Op het moment ben ik al een geruime tijd actief als zelfstandig vastgoed ondernemer.

Kunnen we met jouw komst versterkingen bij Victoria’28 verwachten?

Voor het nieuwe seizoen zie ik een gezonde basis van eigen mensen, doorstroom vanuit de jeugd en een aantal ervaren krachten. Daarnaast zijn we gericht gaan zoeken en kunnen we vermelden dat er een aantal versterkingen komen van buitenaf. Tevens sluiten er een aantal oud Victorianen aan die eerder in de jeugd hebben gespeeld. Hiermee streven we ook de visie van de club na en dat is zoveel mogelijk met eigen jeugd en jongens met een victoria verleden te werken.

Kun je al iets zeggen over je doelstellingen voor Victoria’28 voor volgend seizoen?

Het voornaamste zal zijn consolideren en bouwen aan een solide toekomst. Daarnaast zie ik de selectie sterk genoeg om hoog te eindigen in de 5de klasse en daar zullen we ook zeker voor gaan.

Hoe is jouw trainerscarrière tot nu toe verlopen?

Na verschillende jeugd selectie elftallen (Rigtersbleek, BWO, Vogido) en een BVO uitdaging 

(N.E.C / FC Oss) ben ik erachter gekomen dat ik een bepaalde trigger miste naast het opleiden namelijk “presteren/winnen/mentaliteit”. Na het behalen van mijn TCIII en TCII diploma maakte ik de bewuste overstap naar eerste selectie elftallen en heb ik verschillende vereniging onder mijn hoede gehad zoals TVV `96, SC Barbaros, Vogido, vv Zuid Eschmarke, EVV Phenix, ksv BWO en vv Rigtersbleek. 

Wat verwacht je Victoria’28 te gaan brengen?

Als een gemotiveerde trainer verwacht ik de nodige structuur aan te brengen waarbij een duidelijk visie missie en doelstelling hoog in het vaandel staat. Een sterke prestatie cultuur door een gezonde mix van plezier, gedrevenheid en intrinsieke motivatie. 

Wil je nog wat over je leven naast het voetbal vertellen?

Een leven naast het voetballen. Bestaat dat 😊

Favoriete club Nederland?

PSV

Favoriete club buitenland?

Real Madrid