De SNS Bank Ouder-Kindwedstrijddag 2014!

Woensdag, 11 juni, 2014

Naast het feit dat het voor de kinderen een hilarisch moment is tegen de ouders te kunnen voetballen is het ook nog eens de allerlaatste wedstrijd van het voetbalseizoen 2013-2014. Dit betekent voor velen afscheid nemen van het oude team en teamgenootjes. Door op 14 juni een leuke dag neer te zetten, hopen we dat leed enigszins te kunnen verzachten!

Weer veel teams hebben zich aangemeld vanuit de D, E, F en mini’s, waarvan jullie team er 1 is! Dank voor deze aanmelding, want dankzij jullie gaat het een mooie dag worden.

De dag is grofweg opgedeeld in 3 delen: Zie bijlage

De SNS Bank ouder-kindwedstrijden worden allemaal gespeeld over een half veld en duren 2 x 10 minuten. De speaker zal de tijd bewaken en omroepen. Na deze 2 x 10 minuten volgen natuurlijk de penalty’s! De wedstrijden worden niet geleid door een scheidsrechter. Het is de bedoeling dat dit onderling wordt opgelost.

De wedstrijd tegen het Allstars elftal (dit zijn enthousiaste spelers van het 4e team en trainers/leiders) zal een kwartier omvatten, waarbij eerst alle F-jes en mini’s allemaal tegelijk op een groot veld mogen spelen tegen het Allstars team met meerdere ballen en meerdere goaltjes. Aansluitend mogen alle E-tjes en D-tjes eenzelfde wedstrijd van een kwartier voetballen tegen dit elftal.

Rond het veld zijn er allerlei activiteiten; er is een springkussen aanwezig, er wordt ijs verkocht, voor een klein bedrag kun je een giga suikerspin kopen en er zijn een aantal dames aanwezig die de vlaggen van de WK landen op gezichten schminken.

Veel van jullie spelers hebben een Happy Vic menu besteld. Dit Happy Vicky Menu bestaat uit kipnuggets, patatjes, mayonaise, pakje drinken, een ijsje en een klein kadootje. Hiervoor vragen we een bedrag van 4,50 euro per menu. Natuurlijk is het erg leuk om dit als afsluiting met het gehele team te doen. Wij hebben met menu geprobeerd deze mogelijkheid te bieden. Tevens zijn er voor broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes ook nog menu’s te koop! Hier is met de inkoop rekening mee gehouden.

Tot slot nog een aantal huishoudelijke mededelingen en verzoeken:
– In de bijlage vind je het dagprogramma met de exacte speeltijden.
– Tevens tref je een overzicht van de veldindeling en de kleedkamer waar zowel kinderen als ouders gebruik van kunnen maken.
– De spelertjes kunnen voor deze wedstrijd gebruik maken van hun reguliere wedstrijdtenue. De tas staat op de welbekende plek en kan de leider zoals gebruikelijk ophalen. De ouders mogen hun eigen tenue verzorgen.
– Ter plekke hangen programma’s, maar graag doen we een beroep op de leiders om het team van kinderen EN ouders deze dag enigszins te begeleiden. Ook tijdens de ouder-kindwedstrijd doen we een beroep op de leiders om dit in goede banen te leiden.
– Hierbij ook het verzoek aan de leiders de uitnodiging, de informatie, het programma-overzicht en een weergave van de dag te communiceren aan de spelers en ouders.
– Een mededeling over de afname van Happy Vicky Menu’s: vorig jaar was de afname massaal en met 1 frituurpan in gebruik best lastig te managen. Daarom misschien een handige tip dat de leider of 1 a 2 ouders op de dag zelf de menu’s bestellen en afhalen voor het gehele team. Dit scheelt een lange (kinder)rij in de kantine.
– Voor vragen of meer informatie kun je volgend e-mailadres gebruiken: victoria.toernooien@gmail.com.

Rest ons nog iedereen een hele prettige ouder-kindwedstrijd te wensen en er vooral een leuke en gezellige dag van te maken!!

Tot 14 juni!

Groet,

Sandra Dam
Miriam Zwartbroek
Ronald Schepers

Bijlages:

word SNS Ouderkind 2014 Dagprogramma

word SNS Ouderkind 2014 Veld- en kleedkamer-indeling 2014