Dankjewel-instuif vrijwilligers

Donderdag, 4 juni, 2015

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een vereniging, dus ook voor ons. Leiders, trainers, scheidsrechters, kantine - en keukenmedewerkers, onderhoudsmensen, materiaalmensen, bestuurs- en commissieleden, wedstrijdsecretariaat enzovoort.

Zonder vrijwilligers geen vereniging en zonder vrijwilligers geen voetbal. Om onze vrijwilligers van het afgelopen seizoen te bedanken houden we op zaterdag 27 juni van 16.00-20.00 uur onze Dankjewel-instuif voor jullie! Tijdens die instuif hopen we jullie en je gezinsleden te verwelkomen in de kantine voor een gratis hapje en drankje. Dit als dank voor de in het afgelopen seizoen verrichte werkzaamheden.

We hopen hiermee je betrokkenheid bij de vereniging een extra impuls te geven; hopelijk stimuleert het je om in het nieuwe seizoen weer, op welke wijze dan ook, onze vereniging te ondersteunen.

Voor een goede organisatie is het belangrijk dat je je  voor 22 juni via mail aanmeldt bij activiteiten@victoria28.nl. Geef s.v.p. even aan met hoeveel personen je komt.

Zowel de activiteitencommissie als het bestuur hopen op een grote opkomst om zo tot een mooie afsluiting van dit seizoen te komen.

Tot 27 juni!