Dankjewel-instuif vrijwilligers

Woensdag, 1 juni, 2016

Ook afgelopen jaar is weer gebleken dat onze vrijwilligers onmisbaar zijn voor onze vereniging. Leiders, trainers, scheidsrechters, kantine - en keukenmedewerkers, onderhoudsmensen, materiaalmensen, bestuurs- en commissieleden, wedstrijdsecretariaat enzovoort.

Als dank voor de verrichte werkzaamheden nodigen we hierbij alle vrijwilligers en hun gezinsleden uit voor een Dankjewel-instuif op zaterdag 25 juni van 16.00-20.00 uur. Jullie zijn van harte welkom in de kantine (en hopelijk terras) voor een heerlijke barbecue en een of meerder drankjes.

We hopen hiermee jullie betrokkenheid bij de vereniging een extra impuls te geven; hopelijk stimuleert het jullie om in het nieuwe seizoen weer, op welke wijze dan ook, onze vereniging te ondersteunen.

Voor een goede organisatie is het belangrijk dat jullie je voor 20 juni via mail aanmelden bij activiteiten@victoria28.nl.
Geef s.v.p. even aan met hoeveel personen je komt.

Zowel de activiteitencommissie als het bestuur hopen op een grote opkomst om zo tot een mooie afsluiting van dit seizoen te komen.

Tot 25 juni!