Dank-je-wel-instuif 2017 voor alle vrijwilligers

Woensdag, 17 mei, 2017

Beste vrijwilligers van Victoria ’28! Het seizoen loopt al bijna weer bijna ten einde. Hoewel er nog leuke toetjes zijn als footgolf voor de JO-15, het ouder-kind toernooi en de nacompetitie voor ons 1e elftal voor promotie naar een plek in de 2e klasse, zijn de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer begonnen.

Als activiteitencommissie en bestuur van Victoria ’28 kijken we met volle tevredenheid terug op het afgelopen seizoen. Daarbij was de inzet van alle vrijwilligers weer grandioos, hartverwarmend en ongekend.

Als dank voor de vele verrichte werkzaamheden en stimulans voor de komende jaren, willen dan ook graag met alle vrijwilligers en hun gezinsleden het seizoen gezellig uitluiden tijdens onze Dank-je-wel instuif op zaterdag 17 juni van 16.00-20.00 uur in onze kantine. We zullen natuurlijk zorgen voor een heerlijke hap en voldoende drank.

Voor een goede inschatting van de inkoop is het belangrijk dat jullie je voor 09 juni 2017 via mail aanmelden bij activiteiten@victoria28.nl. Geef daarbij s.v.p. even aan met hoeveel personen je komt.
Zowel de activiteitencommissie als het bestuur hopen op een grote opkomst om zo tot een mooie afsluiting van dit seizoen te komen.
Tot 17 juni!