D6 wint eindelijk eerste wedstrijd

Zaterdag, 11 oktober, 2014

Afgelopen zaterdag 4 oktober waren we te gast bij Avanti (D6) in Glanerbrug. Het was een zonnige ochtend en alle ouders en kinderen konden genieten van een geweldig mooie wedstrijd met veel doelpunten aan beide kanten. Twee teams die aan elkaar gewaagd waren, zonder “ dispensatiespelers” of respectloos gedrag.

Gemotiveerd, met dank aan Joost, werd de wedstrijd begonnen en het was Sharbel die in de tiende speelminuut het eerste doelpunt scoorde.  Helaas al snel gevolgd door een tegendoelpunt in de twaalfde minuut door een aanvaller van Avanti.  Even later wist Noël met een mooi schot de doelman te passeren, gevolgd door opnieuw een tegentreffer van Avanti.
De gastheren zelf waren in deze eerste helft regelmatig gevaarlijk en onze keeper Alvin moest een paar keer flink in actie komen!
In de pauze werd goed geluisterd naar de instructies van leider Henk en via de app werd trainer Tim op de hoogde gehouden.

De kansen werden in deze wedstrijd beter benut en Mart zorgde ervoor dat we vlak naar rust met 3:2 voor stonden.  In de vijfenvijftigste minuut wist Noël, na het strikken van zijn veters en een mooie assist van Thomas de stand op 5:3 te brengen.  En de laatste minuut van de wedstrijd was het opnieuw Noël die ervoor zorgde dat hun als verdiende winnaars van het veld stapten.
Wat waren de kinderen blij dat ze gewonnen hadden. Eindstand 6:3