D2 laat tanden zien maar verliest door slecht begin nipt

Zaterdag, 20 september, 2014

Alsof de tegenstander wist dat ze in de eerste minuten moesten toeslaan om de wedstrijd te kunnen winnen. Wakker aan de start beginnen is namelijk niet bepaald de specialiteit van de groen witte D2 brigade. Maar eenmaal op dreef deed tegenstander Bon Boys het regelmatig in hun broek.

Ondanks alle adviezen en tips begonnen de spelers weer slapjes aan de wedstrijd. De tegenstanders maakten er gretig gebruik van en snel keek Victoria tegen een 2-0 achterstand aan. Echter… de geleerde lessen en trainingen van de afgelopen week waren niet voor niets geweest. Al snel richtten de spelers zich op en van het een op het andere moment zaten ze bovenop de tegenstanders en waren zo fel op de bal dat de scheidsrechter het af en toe niet meer kon volgen. De Haaksbergse Bon Boys schrokken zich een hoedje en kwamen dankzij het felle verzet niet meer aan scoren toe.

Victoria ’28 D2 liet zijn tanden zien en een doelpunt bleef niet lang uit. De coach van de Bonbon Boys raakte behoorlijk van slag door het nieuw gevonden elan van de gasten. De wedstrijd duurde echter tien minuten te kort om de Haaksbergse voetballers op hun broek te kunnen geven: eindstand 2-1. Hoofdtrainer Taoufik was er trots op hoe snel zijn jongens alle lessen hadden opgepikt: “Ons team is in korte tijd fantastisch vooruit gegaan. Ik kijk nu al uit naar de volgende wedstrijd!”

Bekijk hieronder de analyse van de trainers en de spelerspresentatie.

youtube Nabeschouwing Bon Boys D2 – Victoria ’28 D2