Corona Update 30-11-2021

Dinsdag, 30 november, 2021

Sinds deze week mogen we niet meer trainen vanaf 17.00 uur. De KNVB heeft daarop besloten om de wedstrijden van de A-categorie te annuleren en de B-categorie te laten doorgaan. Wij vinden het als technische commissie en bestuur echter niet verantwoord om spelers die niet hebben getraind wedstrijden te laten spelen.

Daarom hebben we voor komend weekend besloten om alle wedstrijden van elftallen van Victoria’28 uit het programma te halen en in plaats daarvan voor alle elftallen een trainingsprogramma te plannen.

Voor aankomende zaterdag zal er een trainingsschema worden gemaakt tussen 08.45 uur en 17.00 uur voor de junioren (tot en met O19) en op zondag in de ochtend voor de senioren. Via de trainer horen jullie zo spoedig mogelijk op welk tijdstip welke leeftijdscategorie mag komen trainen.

Voor de overige weekenden tot en met de winterstop (22 december) wachten wij de besluitvorming in de Tweede Kamer af om te kijken of er nog iets verandert aan de eindtijd van 17.00 uur voor de door-de-weekse trainingen.