Lid worden

Kom voetballen bij Victoria ’28!

Aanmelden  / Lid worden van Victoria ’28

Je kunt je persoonlijk of schriftelijk aanmelden bij Victoria ’28. Persoonlijk aanmelden kan op de maandagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur. Let op: Geen inschrijvingen tijdens schoolvakanties, winterstop en zomerstop. Schriftelijk aanmelden kan via de website www.victoria28.nl. Download daar het aanmeldformulier en vul deze in. Daarna kun je het ingevulde aanmeldformulier op de volgende manieren naar ons sturen:

– Per E-mail (ledenadministratie@victoria28.nl)
– Deponeren (witte brievenbus v.d. ledenadministratie in de hal van ons club gebouw)

Zodra je bent ingeschreven zal je door de hoofdleider van de betreffende leeftijdsgroep worden geïnformeerd over jouw team, trainingstijden en de wedstrijden.

Geboren in 2015 of later
Iedere maandag en woensdag bestaat de mogelijkheid te proeven aan het voetballen bij onze club. Kinderen kunnen gelijk meedoen met de training van de Victoria ’28 voetbalschool en een aantal proeftrainingen volgen. Ouder(s)/begeleider(s) dienen zich voor aanvang te melden bij het trainingsteam met een ingevuld aanmeldformulier. Zonder dit formulier kan uw kind niet deelnemen aan de training of proeftraining. Het trainingsteam zal op de aanmeldformulieren aangeven of er een proefperiode is afgesproken en vervolgens het aanmeldformulier afgeven bij de ledenadministratie. Een proefperiode duurt 4 weken! Zonder tegenbericht wordt de aanmelding definitief verwerkt door de ledenadministratie en is uw kind lid van Victoria ’28. Wanneer uw kind definitief lid is, mag hij/zij pas wedstrijden spelen (= speelgerechtigd).

Wanneer tijdens de proefperiode blijkt dat voetbal toch niets is voor uw kind, dan kunt u dit op de dinsdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur melden bij de ledenadministratie en wordt het aanmeldformulier aan u teruggegeven. Graag afmelden voor einde proefperiode!

Alleen op maandagavond tussen 18.30 uur en 20.30uur kunt u informatie krijgen over onze club, de proefperiode en kan de inschrijving met u worden besproken, zie ook kopje Inschrijven.

Inschrijven
Persoonlijk inschrijven alleen op maandagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur,  echter geen inschrijvingen tijdens schoolvakanties, Winterstop en Zomerstop!
Inschrijven op afspraak kan alleen worden aangevraagd via ledenadministratie@victoria28.nl).

Meenemen => Legitimatiebewijs en ingevuld aanmeldformulier

Hieronder het aanmeldformulier.

inschrijfformulier – Voetbal Juni 2021