Competitie gaat weer starten en het complex weer open!

Woensdag, 26 januari, 2022

Het kabinet heeft dinsdag nieuwe versoepelingen aangekondigd waardoor de kantine weer open kan en aanstaande zaterdag de competities weer worden opgestart! Daar zijn we allen zeer blij mee. Tegelijkertijd gaan deze versoepelingen nog steeds samen met een aantal regels. Als we ons houden aan een aantal basisregels dan kunnen we allemaal veilig gebruik maken van ons complex.

Allereerst zijn we allemaal zelf verantwoordelijk voor de naleving van de regels en afspraken, onze vrijwilligers zijn geen handhavers.

Houdt allemaal 1,5 meter afstand, blijf thuis en laat je testen bij klachten en denk aan de hygiëne afspraken.

Het sportpark is vrij toegankelijk, maar bij de toegang naar de kantine wordt gecontroleerd op een geldige QR code en ID-bewijs. Vergeet deze dus niet als je gebruik wil maken van de kantine.

Trainers en leiders controleren hun eigen team en stemmen met de leiders en trainers van de tegenstanders (spelers boven de 18 jaar) af, dat zij ook hun eigen team controleren. Verder willen we graag zo min mogelijk ouders in de kleedkamers.

De persconferentie op 25-01-2022 maakt dat de onderstaande afspraken binnen Victoria’ 28 van toepassing zijn. Zie hiervoor onze pagina met de laatste updates m.b.t. de Coronaregels: