ATC ’65 E1 maatje te groot voor Victoria ’28 E1.

Maandag, 30 september, 2013

Vandaag (zaterdag 28 september) speelde de E1 van Victoria ’28 in Hengelo tegen ATC ’65 E1. Al snel bleek dat er voor Victoria '28 niets te halen viel. ATC was in alles beter en dat was te zien in de uitslag, 11-0.

Bij Victoria ’28 was iedereen weer fit. Keano was weer beter nadat hij ziek was geweest en de enkel van Yassin was gelukkig weer genezen.
Opstelling: 1. Joshua, 3. Jesse, 4. Les (C), 6. Koen, 7. Umut, 8. Gijs, 10. Stan. Als wissel begonnen 5. Keano en 9. Yassin.

Direct vanaf het begin was het ATC dat het betere van het spel had. Met veel bewegende spelers waren ze de Victorianen telkens een stapje voor. ATC nam het doel van Victoria ’28 dan ook constant onder vuur. De momenten dat Victoria ’28 aan de bal was, speelde het slap voetbal zonder lef. Het leek wel alsof iedereen zich aan het verstoppen was en niet aan de bal durfde te komen. Bijna alles werd vanuit stilstand gedaan, zodat niemand zich goed vrij liep. Daarbij kwam ook nog eens dat de passes die we speelden heel gehaast en niet nauwkeurig waren. Ze kwamen telkens in de voeten bij spelers met een wit shirtje aan. Tot vlak voor rust was de stand nog maar 1-0, ondanks veel kansen voor ATC. Door uitstekend keepen van Joshua was de stand nog niet hoger opgelopen. Helaas kon Joshua niet voorkomen dat net voor rust een doelpuntenregen viel. Binnen enkele minuten was de stand 4-0 en floot de scheidsrechter voor de rust.

Ook in de tweede helft kon Victoria ’28 de wedstrijd niet spannend maken. Het team van ATC was beter in het samenspel, maar ook in de individuele acties. Jammer was het om te zien dat Victoria daar niet veel tegenover kon zetten. Door goed keeperswerk van Joshua kwam de score uiteindelijk ‘maar’ uit op 11-0.

Soms verlies je van een betere tegenstander en dat was vandaag zeker het geval. Dat is geen schande. De manier waarop we vandaag gevoetbald hebben, zonder beweging, met weinig lef en durf is alleen wel zonde, want dat was totaal niet nodig.