Activiteitencommissie Victoria ’28 in actie

Zondag, 25 januari, 2015

Sinds half december kent Victoria '28 weer een echte activiteitencommissie bestaande uit Rene Veltink, Patricia Kaspers, Kirsten Weldink, Edwin Prijs (voorzitter) en de reeds bestaande toernooicommissie Miriam Zwartbroek, Sandra Dam en Ronald Schepers. De commissie wordt wellicht op korte termijn nog uitgebreid met 1 à 2 personen.

De commissie heeft zich tot doel gesteld om voor het seizoen 2015/2016 een activiteitenkalender samen te stellen die bol staat van (soms nieuwe) activiteiten. Het moet een mooie en leuke mix worden van voetbal en niet-voetbal activiteiten met naast het vergroten van de gezelligheid en de binding met de club, als één van belangrijkste doelen het vergroten van de kantineopbrengst en daarmee spekken van de clubkas.

In de komende weken zal de activiteitencommissie in gesprek gaan met huidige organisatoren van activiteiten, aandragers van nieuwe ideeën etc. om inzichtelijk te krijgen welke (ideeën voor) activiteiten er allemaal zijn. Daarna zal er een schifting worden gemaakt met eerder genoemde doelstellingen in het achterhoofd. Over de voortgang houden we jullie via deze site op de hoogte.

Het succes van de activiteiten valt en staat ook binnen onze club met de inzet van vrijwilligers, gelukkig hebben een flink aantal mensen al aangegeven incidenteel graag te helpen bij de activiteiten. Maar ook hier geldt: veel handen maken licht werk. Hopelijk kunnen we daarom in voorkomende gevallen ook een beroep op jullie doen.

Voor vragen aan de activiteitencommissie kunt u altijd bij ons terecht, bij voorkeur persoonlijk of eventueel via mail  activiteiten@victoria28.nl.

 

Activiteitencommissie Victoria ’28