24 mei Victoria’s 80′s and 90′s Party

Zaterdag, 10 mei, 2014

Ga zaterdag 24 mei met Victoria ’28 terug naar de goede oude tijd van de snelle 80′s en de zinderende 90′s.

De Muziek

Wie kent ze niet… die overbekende Dance Classics uit jaren 80 en 90, die tijdloze krakers waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan? Gaat er een belletje rinkelen bij hits als “U Can’t Touch This”, “Rhythm Is A Dancer ” en “Never Gonna Give You Up”? Dan ben je op 8 februari bij Victoria ’28 op het goede adres.

Bij de Victoria’s 80′s & 90′s Party hoor je de beste, de lekkerste en de meest vette hits uit de 80′s & 90′s en staan onze top DJ’s achter de knoppen om jou een spetterend feest te laten beleven.

Dresscode

Wij hanteren géén verplichte dresscode!! Kom zoals je wil!! Maar neem je de moeite om je te verkleden, maak het dan zo gek als je wil, haal die foute schoenen uit de kast, zet een veel te grote zonnebril op, hang een fel gekleurde boa om je nek, trek je glitter jurkje of een vreselijk foute disco-outfit aan.

Kaarten

Voorverkoop start 1 mei. Kaarten à € 5,00 zijn dan verkrijgbaar aan de bar in de kantine. Zorg dat je op tijd bent, want vol = vol! (Leeftijd 21 jaar en ouder) Datum: zaterdag mei. Aanvang om 20.00 uur tot 01.00 uur.